Beoordelingen

Graag vernemen wij de beoordeling van ons appartement. Heb je verbleven bij ons en wens je ons tips te geven of heb je net zo genoten als wij altijd doen. Laat het onderstaand weten. Hartelijk dank alvast!

6 antwoorden op “Beoordelingen”

  1. Heerlijk fris appartement. Ruim geweest voor ons 4. Genoten ook van het gehele complex met fijn restaurant, groot zwembad, mooi uitzicht. Dichtbij bij bergen en strand. Wij komen terug!

  2. Wij hebben met ons 3-en een hele fijn vakantie gehad. Appartement was uiteraard ruim genoeg voor ons 3-en en zeer luxueus ingericht. Fijne bedden (ook niet onbelangrijk!), fijn zwembad, aardig personeel in het restaurant. Hebben veel ondernomen in de omgeving: Bike ride door Malaga onder begeleiding van een Nederlandse gids is een aanrader.
    Iedere dag uit eten geweest, zat eettentjes voor een leuke prijs.

  3. Wat een heerlijk appartement en van alle gemakken voorzien. We hebben er heerlijk geslapen, gezwommen en veel uitstapjes gemaakt in de omgeving. Vijf dagen was te kort.
    In het bij het complex horende restaurant kun je heerlijk eten. Ook ontbijt.

    Tip: Als je een dagje naar Malaga gaat en liever niet met de auto de stad in wilt, parkeer dan de auto bij Plaza Mayor (een groot winkelcentrum buiten Malaga) en ga vanuit daar met de trein naar het centrum van Malaga. Voor €4,20 koop je een retourtje. Ideaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *